Nieuws

2018: “Alle vrouwen” de nieuwe single van Eddie Wester

Alle vrouwen, zo heet de nieuwe single van Eddie Wester. Het is de opvolger van Elke nacht en hiermee dus alweer zijn derde single.  Deze single heeft Eddie wederom opgenomen in de Telstar Studio in Weert.
Eddie is altijd in voor een feestje en gezelligheid en dat blijkt ook wel uit dit nummer. Alle vrouwen is een uptempo nummer en ligt lekker in het gehoor.
Eddie geniet enorm van alle aandacht die hij krijgt van de vrouwen en dat is wel te zien in de bijbehorende videoclip welke is opgenomen in zijn geboorteplaats Amsterdam. Hij is trots op het mooie resultaat! De clip is geproduceerd door Ger Oerlemans van Oerlemans Muziekprodukties.


Op de nieuwe single van Eddie staat ook nog een bonustrack namelijk De laatste jas, ook zeer de moeite waard om naar te luisteren!

 

2017: Mijn tweede single mag ik uitbrengen op het label van Johnny Hoes - Telstar en heeft als titel "Elke Nacht". Dit nummer is geschreven door John van de Ven en John tekende ook voor het arrangement. De opname vond plaats in de Telstar studio.

De CD is fysiek te bestellen, stuur even een mailtje en je ontvangt zsm de informatie.